vardagsrum-ljust-nyslipat-parkettgolv-uppsala

Golvslipning

Trägolv finns nästan överallt i både bostäder och på arbetsplatser. Det är materialets fantastiska egenskaper och utseende som gör trä till ett mångsidigt material. Det passar allt från den moderna inredningsstilen till den mer lantliga stilen.

Oavsett vilket trägolv du har hemma kommer det dagligen utsättas för slitage från skor, smuts, möbler och ålder som leder till repor. Detta är oundvikligt, men för att ditt parkettgolv ska hålla länge är det viktigt att underhålla det. Ett sätt att ta hand om ditt trägolv på är att anlita våra golvläggare för kvalitativ golvslipning.

Golvslipning för välmående trägolv

Våra golvläggare har länge arbetat med golv i Uppsala. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig slipa trägolv oavsett om du har ett ljust parkettgolv, svartmålad fiskbensparkett, laminatgolv eller ett massivt trägolv. Vår målsättning är att dina trägolv ska hålla i flera år samtidigt som vi har möjlighet att bevara det som gör ditt trägolv unikt och vackert.

Om du anlitar oss för en golvslipning kommer arbetet ske snabbt då vi endast behöver slipa bort det slitna ytskiktet. Dina trägolv kommer både se och kännas som nya igen. Vi kan bland annat hjälpa dig slipa golvet i köket, slipa trägolv eller slipa annat golv i Uppsala. När vi har slipat dina trägolv kommer vi applicera en ytbehandling som:

  • Förseglar den nya golvytan för längre hållbarhet
  • Ger vacker glans
  • Ge en annorlunda färg till trägolvet. Med en ytbehandling kan du exempelvis välja om du vill ha en ljus ekparkett eller mörk ekparkett.

Vi kan slipa dina golv ett flertal gånger

När vi lägger nytt golv är golvbrädorna tjocka och robusta för att hålla länge. Detta tjocka material blir en bra grund för framtida golvrenoveringar då vi har möjlighet att slipa dina golv ett flertal gånger. Resultatet blir hållbara golv i Uppsala.

Vår golvfirma har lång erfarenhet av att arbeta med golv i Uppsala. Vi har slipat många trägolv under våra verksamma år. Detta har gett oss värdefulla kunskaper i hur många gånger man kan slipa ett trägolv för fortsatt bra hållbarhet. För att vi ska planera vårt arbete på bästa sätt kommer vi inleda arbetet med ett personligt hembesök. Då har vi möjlighet att avgöra om det yttre slitskiktet är tillräckligt tjockt för att klara av ytterligare en golvslipning.

Välj ytbehandling för trägolv

När man slipar golv i Uppsala lämnar det golvytan extra mottaglig för slitage, smuts och annat som kan orsaka skador. Vårt arbete slutar inte här. För att din golvyta ska hålla länge kommer vi applicera en ytbehandling som ökar motståndskraften av trägolv i allt från fiskbensparkett, ekparkett och köksgolv.

Du vet väl om att du kan ändra färg och nyans på ditt trägolv med en ytbehandling? I vårt sortiment har vi noga utvalda ytbehandlingar som kan ge allt från en mörk fiskbensparkett, ljus ekparkett eller ett robust trägolv i matt eller glansig finish.

Att arbeta med golv i Uppsala ställer höga krav på att använda produkter av hög kvalité. När vi utfört en golvslipning i din bostad får du välja ytbehandling för en glans, finish och färg som passar dig. Vi kan bland annat erbjuda:

  • Hårdvaxolja
  • Lack
  • Naturell

Få bra pris på din golvslipning – Använd ROT-avdraget

Välkommen till en etablerad golvfirma som kan allt om golv i Uppsala. Om du är i behov av golvslipning kan vi erbjuda ett bra pris baserat på dina önskemål. Begär en offert för golvslipning.

Som privatperson har du rätt att använda ROT-avdraget för ett förmånligt pris på golvslipning.

Slipa din trägolv för att bevara materialets vackra utseende. Vi applicerar en ytbehandling för lång hållbarhet och vacker glans.