nylagt-parkettgolv-fiskbensparkett-vardagsrum-uppsala

Golvläggning

Om du vill lägga nytt trägolv i bostaden kan våra golvläggare hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att lägga trägolv i enkla och mer avancerade mönsteranläggningar för ett trägolv som blir unikt för dig. Vi kommer hjälpa dig lägga golv i Uppsala utifrån dina önskemål. När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi kan lägga allt från enkelt trägolv, ljus ekparkett eller modern fiskbensparkett.

Personligt hembesök för att planera arbetet

I vårt team arbetar engagerade golvläggare som finns nära tillhands när du behöver lägga nytt golv i hela eller delar av bostaden. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag som behöver hjälp av hantverkare med lång erfarenhet av golv i Uppsala. Med vår erfarenhet kan vi bland annat hjälpa dig om du ska renovera golvet i ett flertal rum eller om du behöver byta några enstaka golvbrädor.

Som med all typ av renovering i en bostad är det viktigt att ha en bra planering att utgå ifrån. Detta är inget undandag vid en golvläggning och vi inleder arbetet med ett personligt hembesök. Alla golv i Uppsala ser olika ut och för att du ska få ett golv du blir nöjd över kommer vi tillsammans gå igenom dina önskemål för arbetet.

Välj en ytbehandling som framhäver dina nya trägolv

När vi utför en golvläggning kommer vi försegla golvytan med en ytbehandling för lång hållbarhet. Vi kommer tillsammans gå igenom de olika ytbehandlingar vi har i vårt sortiment så att vi kan rekommendera rätt behandling för dig. Utöver ett långsiktigt skydd kan en ytbehandling även förändra färgen och glansen på trägolvet.

Om du är osäker på vilken ytbehandling du ska välja för dina golv kan våra golvläggare ge rekommendationer utifrån det golvmaterial du valt. Då kan vi bland annat lägga mörk fiskbensparkett, ljus ekparkett eller ett traditionellt trägolv med vacker glans.

ljust-kok-med-klassiskt-parkettgolv-uppsala
nylagt-morkt-parkettgolv-uppsala

Avancerad mönsteranläggning: Fiskbensparkett eller annat parkettgolv

Vi drivs av att göra våra kunder nöjda och att leverera en golvläggning av högsta kvalité. Med vår hjälp blir ditt golv i Uppsala både jämnt och symmetriskt. Inget uppdrag är för stort eller för litet för våra golvläggare att utföra. Anlitar du oss för att lägga golv i Uppsala kan vi bland annat utföra golvläggning i snygg och avancerad mönsteranläggning som exempelvis fiskbensparkett.

Ingen dag är den andra lik när vi lägger golv. Då alla våra kunder har olika önskemål kan vi ena dagen lägga traditionellt trägolv för att nästa dag utföra en golvläggning i en avancerad mönsteranläggning i ekparkett. Trä är en färskvara som måste underhållas för att må bra och hålla sig fortsatt vackert. När det är dags för underhåll är du välkommen att kontakta oss igen men för en golvslipning denna gång.

Vi lägger golv till ett bra pris med ROT-avdrag – Få en offert idag!

Att lägga nytt golv i Uppsala är ett krävande arbete som kräver rätt kompetens och erfarenhet. Om du vill göra om hemma men är osäker på vart du ska börja är ett första steg att kontakta våra golvläggare för mer information.

Kontakta våra golvläggare redan idag för ett bra pris på att lägga golv i Uppsala! Vi baserar vårt pris på dina specifika önskemål, val av ytbehandling och golvläggningens omfattning.

Som privatperson kan du anlita våra golvläggare med ROT-avdraget för ett bra pris på golvläggning.

Nytt trägolv förändrar utseendet och höjer värdet på bostaden. Vi kan lägga enkel till mer avancerad mönsteranläggning.