ROT-avdrag

Det behöver inte bli dyrt att ta hand om dina golv i Uppsala. Anlitar du våra golvläggare för din golvrenovering har du rätt att använda ROT-avdraget för en generös skattesubvention. ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad och inkluderar våra tjänster inom golvläggning och golvslipning.

Så fungerar ROT-avdraget

ROT-avdraget instiftades under 1990-talet av den svenska regeringen med syfte att göra det enklare för privatpersoner att anlita hantverkare. För att du ska ha rätt att nyttja detta förmånliga skatteavdrag finns det vissa regler att förhålla dig till.

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste betala skatt i Sverige
  • Du måste vara bosatt i den bostad vi ska arbeta i
  • Du kan som mest göra ett skatteavdrag på 50 000 kronor per år och person, eller upp till 30% av den totala arbetskostnaden.

Prisvärd golvvård med ROT-avdrag

När våra golvläggare jobbar med golv i Uppsala erbjuder vi förstklassig service i kombination med ett bra pris. På så sätt kan du få ett bra pris på golvvård, golvläggning och golvslipning. Våra golvläggare kommer ta ansvar för allt pappersarbete, skicka in all information till Skatteverket samt dra av summan direkt på fakturan.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur du kan använda ROT-avdraget för att ta hand om dina golv i Uppsala.